Linkblog

Daily Shark magazin

Vélemények, gyakran olyanról is, amihez nem értek. Leírom azokat a dolgokat, melyeket érdekesnek vagy éppen bosszantónak találok.
A blog utólag moderált, azaz:
Ellenvélemény, kritika: oké.
Személyeskedés, trollkodás, rasszizmus: kitiltva.
Vissza a címlapra->

Utolsó kommentek

Címkék

Bravó, MÁV!

2008.11.01. 21:40 :: Daily Shark

Örülök, hogy nagyon pozitív tapasztalatról számolhatok be a MÁV kapcsán.

Délután három körül jutott eszembe, hogy el kéne utazni Dombóvárra. Nosza, fel az internetre és ELVIRA segítségével kinéztem, mikor megy Intercity, ötkor volt is egy, meg másnapra valamivel öt előtt visszafelé is.
Meglepve láttam az online jegyvásárlási lehetőséget, gondoltam is, ezt nem hagyhatom ki, úgyis elég szűken jönnék ki időből, ha még jegyet is kell vennem.
És lássatok csodát, működött is a hitelkártyás fizetés!
Aztán uccu, fel a buszra, majd a villamosra, negyed órával indulás előtt értem a Délibe, otthon a kapott kódot előzőleg lefényképeztem a mobillal, a pályaudvaron csak bepötyögtem az automatába, és 10 másodpercen belül a kezembe voltak a jegyek.
Le a kalappal, ennek így kell működni ma Európában. Sőt, Koreában is csak annyival egyszerűbb, hogy ott még nyomtatni sem kell, mert a kódot ellenőrzi a kalauz egy kis kézi számítógéppel.

Ráadásul a vonat is csak pár percet késett, az egyetlen aprócska dolog, amin fennakadhatok, az a hőmérséklet volt, mikor fűtöttek, túl meleg, mikor nem, akkor meg húzott be a hideg, de nem vészes, mert egy kabát leszigetelte rendesen. :)

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény közlekedés utazás vasút

A bejegyzés trackback címe:

https://dailyshark.blog.hu/api/trackback/id/tr47744570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása