Linkblog

Daily Shark magazin

Vélemények, gyakran olyanról is, amihez nem értek. Leírom azokat a dolgokat, melyeket érdekesnek vagy éppen bosszantónak találok.
A blog utólag moderált, azaz:
Ellenvélemény, kritika: oké.
Személyeskedés, trollkodás, rasszizmus: kitiltva.
Vissza a címlapra->

Utolsó kommentek

Címkék

Parkolási mizéria 2.

2008.11.11. 17:51 :: Daily Shark

Kapcsolódva a tegnapi parkolós bejegyzéshez három új hír:

 1. Kollégáim közül valaki átállt az autómmal a jobb oldalra, szabályosan.
Természetesen a Mikulás újból jött reggel (szerintem a helyi közterületesek új aranybányát szimatoltak meg az utcánkban), így én már nem kaptam tőle csomagot, de szegény kollégám, aki szintén épp külföldön tartózkodik, viszont nem tudták a kocsikulcsát megszerezni, immár két piros tasakkal rendelkezik, és ezek szerint ez így lesz napról-napra, amíg el nem tudják vinni az autóját.
A cég megpróbálta felvenni a kapcsolatot a helyi ÖK-val, gondolom, sok sikerre nem lehet számítani az ügy bármilyen előremutató megoldását illetően. 

2. Itt Romániában így oldják meg a nem kívánt parkolás elleni védekezést.

Sajnos csak a mobilommal tudtam lekapni, ha nem jól látszana, itt a fordítás és a jelmagyarázat: NEM PARKOLÓ! Mellette egy gumiabroncs egy nagy szöggel, és a kilukasztott gumiból éppen szökő levegőt jelképező kis fuvallattal. Hát igen, ezek után magára vessen, aki odaáll, nem mintha ez a „megelőző” módszer kicsit is szabályosabb lenne, mint az utca bal oldalára vagy fél kerékkel a járdára parkolni...

3. A probléma nem a kukáskocsi volt, az elfért, a büntetés még előtte történt. Talán valami más törvénytisztelő állampolgár tette a bejelentést.

Szólj hozzá!

Címkék: autó parkolás napló morfondír

A bejegyzés trackback címe:

https://dailyshark.blog.hu/api/trackback/id/tr93763773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása