Linkblog

Daily Shark magazin

Vélemények, gyakran olyanról is, amihez nem értek. Leírom azokat a dolgokat, melyeket érdekesnek vagy éppen bosszantónak találok.
A blog utólag moderált, azaz:
Ellenvélemény, kritika: oké.
Személyeskedés, trollkodás, rasszizmus: kitiltva.
Vissza a címlapra->

Utolsó kommentek

Címkék

Mexikó ismét

2009.02.09. 04:18 :: Daily Shark

Na, megérkeztem. Ezúttal Lufthansával, de ugyanolyan 747-400-as volt. Viszont köszönhetően annak az okosságnak, amit legutóbbi visszautamon a Schiphol reptéren vettem, most sokkal jobban viseltem az utat. Ez tulajdonképpen egy felfújható hengerpárna, amit a láb alá téve lábtartónak lehet használni, és ezzel egyáltalán nem fájdult meg a lábam, ahogy eddig szokott.

Hálistennek az antibiotikum megérte az árát, majdnem teljesen rendbe rakott, enyhe köhögés és nátha maradt csak.

Azért itt a hotelben nekiálltam édesgyökér teát főzni, sajnos a 110V-os hálózat miatt a kis gyorsforralóm nem igazán hozza az elvárható teljesítményt, de azért használható.

Csatlakozókból is felkészültebb vagyok, most hoztam három adaptert is, ami az itteni dugaljakba illik.

A kb. 3 hónapja vásárolt 8000 Ft-os Sony fülhallgatóm egyik fele egyszer csak elnémult út közben. Gagyi szar. Ráadásul nem is tudom a garanciát érvényesíteni, mert valamelyik reptéren vettem.

Még jó, hogy a Sennheiserem is itt volt.

 

Sajnos a vámnál megszívtam, nem emlékeztem, hogy szabad-e behozni sajtot meg téliszalámit, és múltkor nem nézték, de akkor nem is volt. Most észrevették a röntgenen és elkobozták. Érdekes, eddig szinte mindenhová vittem magammal egy kis hazait, de még sehol se jártam így.

 

Ha nagyon akartam volna, visszakaphatom hazautazáskor, de ahhoz negyedórás bürokrácián kellett volna átküzdenem magam most is, meg majd hazajövet is, ehhez túl fáradt voltam. Hehe, azért egy almát átcsempésztem (a másik kettőt szintén elkobozták), meg a két „tubusos” mézet is. :)

Hideg van, a szobában mindenképpen. A tévében megy a szokásos pornó... de itt legalább most egész jónak tűnik az internet. :)

 

Még indulás előtt a bérelt lakásomnál megnéztem a postaládát, és majdnem dobtam egy hátast, mikor megláttam a gázszámlát. 81e Ft 1 hónapra? Ezek hülyék. Alig voltam otthon, akkor is minimumon ment a konvektor.

Nem tudom, mi a bánatot csináltak, remélem, csak a bediktálás volt rossz (nem én csinálom, hanem megmondom a tulajnak és ő diktál, nála vannak az adatok hozzá). Szerintem 200 helyett 700-at értett köbméterben, és azért az nem mindegy...

Remélem, elintézi, mert semmi kedvem ezzel is veszekedni, épp elég a nyakamon a Pannonos 70e Ft-os hűségbüntetés az egy napos csúszás miatt. :(

2 komment

Címkék: én utazás hotel betegség egészség repülő mexikó napló reptér légitársaság

A bejegyzés trackback címe:

https://dailyshark.blog.hu/api/trackback/id/tr79931464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csillivilli tündérrózsa 2009.02.09. 20:23:12

Mi az már, hogy elkobozzák a kaját...ekkora szemétséget...wáááá

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2009.02.10. 02:00:15

Nagyon sok országban van ilyen behozatali egészségügyi előírás, nagyon sok helyre nem engednek be állati eredetű termékeket, bizonyos fokig érthető is az óvatosság, nem is szóltam egy szót se ellene, inkább azért zavart, mert eddig szerencsém volt és megúsztam...
süti beállítások módosítása