Linkblog

Daily Shark magazin

Vélemények, gyakran olyanról is, amihez nem értek. Leírom azokat a dolgokat, melyeket érdekesnek vagy éppen bosszantónak találok.
A blog utólag moderált, azaz:
Ellenvélemény, kritika: oké.
Személyeskedés, trollkodás, rasszizmus: kitiltva.
Vissza a címlapra->

Utolsó kommentek

Címkék

Páty jövője egy ex-pornós és egy éjszakai mulató tulajdonosának kezében?

2010.02.21. 02:07 :: Daily Shark

Hogy is tartja a régi mondás? A gazdag embereket sose kérdezzük, honnan van az első milliójuk...

A Megapáty beruházás mögött álló Grupo Milton élén két személy szokott megjelenni: Kovács Bence János és Mervó József.
Ahogy az Index mai vezércikke hírül adja, az 50 leggazdagabb magyar közt nyilvántartott KBJ karrierjének korábbi állomásain többször tisztázatlan pénzügyi manővereken kapott vadászati újságíróként, nemhivatalos szafariszervezőként, filmesként, sőt, feltehetően nem túl jelentős pornófilmesként működött, a KBJ-re megszólalásig hasonlító illető Ben Coloman néven producer, rendező, de szerepelt is a filmben, igaz, az eksönben nem vett részt, csupán mellékszereplőként a csapost játszotta.
Ezt a képet adja a Google KBJ-ról:


És íme néhány kép arról, aki a szerepelt az alkotásban (a képek az interneten fellelhető filmből készültek).
 

 

Figyelem, csak 18 éven felülieknek!
A "Páty nem eladó!" Civil Szerveződésnek eljuttatott információk alapján a film két része egyébként megtekinthető itt (kicsit akadozik), illetve közvetlenül letölthető itt és itt.
Az első részben Ben Coloman maga is látható a bárpult mögött, a második rész végén a stáblistán szerepel, hogy a filmet ő írta, rendezte és a producere volt. Milyen sokoldalú!
Természetesen a Milton tagadja, hogy bármi köze lenne KBJ-nak Ben Colomanhoz, ezt mindenesetre eléggé nehezen hihetővé teszi a tény, hogy az Index cikk állítása szerint stáb gyakorlatilag megegyezik KBJ korábbi Rom-Mánia című filmjének stábjával, illetve a nagyfokú hasonlóság Ben Coloman és KBJ közt - de nyilván akad egy még általa se ismert ikertestvére, aki véletlenül épp ugyanazokkal a filmesekkel dolgozott együtt.

Amúgy nincs bajom a pornóval önmagában, én is nézek időnként, ez meg teljesen átlagosan nyomja a malacsportot, semmi különös, ráadásul manapság a celebbé váláshoz szinte elengedhetetlen. Megvan ennek is a maga helye az életben.
De nem úgy képzelem a tisztes üzletembert, akinek több tízmilliárdos hitelt nyújt az állam a MotoGP pályához, vagy akinek szintén sokmilliárdos bizniszét a pátyi önkormányzat minden törvényességi óvás és a település többségének akarata ellenére tűzön-vízen át keresztül akarja vinni a hétfőn tartandó rendkívüli, zárt ülésén, mint aki pár éve még ügyes önmenedzseléssel sinkófálta el a benne megbízók pénzeit, majd később csinos női pofikra fröcskölő spermáról és alapos kefélésekről készített videókat. 
Kovi, a magyar pornókirály lényegesen jobb ebben az iparban, de aligha hinném, hogy az állam régiós jelentőségű ingatlanprojekteket és hozzá 30 milliárdos hitelt adna a kezébe. 

Hasonlóképpen a Mervóék által birtokolt Rió éjszakai szórakozóhely, mely többször szerepelt már elég negatív módon a médiában (a Közgázosokkal való konfliktus, a helyi szoci potentát nem egészen legális támogatása, korrupciógyanús területhasználati megállapodás és a szerződésben megengedettnél négyszer nagyobb terület elfoglalása, ráadásul ott a növényzet teljes megsemmisítése, többszörösen és rendszeresen rasszista megnyilvánulások) sem garancia a feddhetetlen és törvényességet betartó üzleti morálra. Mindenki előtt ismert, hogy az éjszakában az alvilág törvényei működnek, és ha valaki már régóta ilyen sikeresen érvényesül, az nyilván maga se válogat az eszközökben, ezt egyértelműen jelzi az életveszélyes fenyegetés, amit a helyi Fideszes országgyűlési képviselő, Gulyás Dénes kapott azért, mert a parlamentben a pátyi beruházás ellen foglalt állást. 

Láthatólag a pátyi testület Miltonékat támogató része maximálisan toleráns és liberális, nála az éjszakai életben elért sikerek, valamint a kétes előélet és a vélhetően pornós múlt nemhogy hátrány, ellenkezőleg, jó ajánlólevélnek számít, sokkal jobbnak, mint holmi állami építész, elismert szaktekintélyek vagy az ombudsman véleménye a törvényességgel kapcsolatban. Karakán emberek ülnek ott, nem hajladoznak a szélben, amit egyszer elhatároztak, azt véghez is viszik, mit nekik erkölcs vagy törvény.

A legfrissebb hírek szerint 9:4 arányban a pátyi testület megszavazta a változást, ezzel átadva a fenti személyeknek Páty  - és részben az egész Zsámbéki-medence - sorsát.

2 komment · 1 trackback

Címkék: vélemény politika üzlet közélet társadalom megmondás magyarisztán panama zsámbék páty milton grupo milton kovács bence jános mervó ben coloman

A bejegyzés trackback címe:

https://dailyshark.blog.hu/api/trackback/id/tr901777271

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: website laten maken 2018.07.26. 05:33:24

Schwinn Csepel kerékpár - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

patbateman 2010.02.22. 18:12:41

Elvégre Tvinpíxben élünk... Minél zavarosabb ügyletei vannak vkinek, annál inkább tárt karokkal várják. Döbbenetes volt a képviselő-testületi ülés. Remélem, sokan levonják a következtetéseket.

vadaszok 2010.02.22. 21:54:51

"Ne köpj a kútba, mert innod kell belőle"
üzenem kilenc pátyi lakosnak.
süti beállítások módosítása