Linkblog

Daily Shark magazin

Vélemények, gyakran olyanról is, amihez nem értek. Leírom azokat a dolgokat, melyeket érdekesnek vagy éppen bosszantónak találok.
A blog utólag moderált, azaz:
Ellenvélemény, kritika: oké.
Személyeskedés, trollkodás, rasszizmus: kitiltva.
Vissza a címlapra->

Utolsó kommentek

Címkék

Tüntessünk Pátyért!

2010.03.19. 16:50 :: Daily Shark

 MEGHÍVÓ  DEMONSTRÁCIÓRA

A 2000-es években Spanyolországban az ingatlanfejlesztés szónak szinte szinonimájává  vált a korrupció és a pénzmosás. Spanyolországban mindent megtesznek, hogy ebből az ördögi körből kilépjenek; az érintett spanyol befektetők pedig keletre menekülnek, és megjelentek hazánkban is: Sávolyon, Pécsen, Pátyon…. 

Elértük, hogy a Grupo Milton cégcsoport sávolyi ígéreteinek ne dőljön be a magyar állam. A spanyol befektetők Pátyon megvalósítani kívánt, törvénytelen és környezetromboló elképzeléseiből sem kérünk.

Célunk, hogy megakadályozzuk a budapesti agglomeráció zöldfelületeinek eltűnését, a termőföldek átminősítéséből származó megaprofit bezsebelését, a pátyi mutyit.

A demonstrációra 2010. március 23-án, kedden du. 5 órakor Spanyolország Nagykövetsége (Budapest, VI. kerület, Eötvös u. 11/B) előtt kerül sor. A demonstráció során a spanyol nagykövetnek petíciót nyújtunk át.     

Páty, 2010. március 19.  

Páty Nem Eladó! Civil Összefogás   

További információ: Tollner József, önkormányzati képviselő; telefonszám: 36 20 3992233,sajto@patyicivil.hu illetve www.patyicivil.hu és www.patynemelado.com, valamint www.paty.hu

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény politika sávoly tüntetés napló megmondás magyarisztán demonstráció zsámbék páty milton grupo milton

A bejegyzés trackback címe:

https://dailyshark.blog.hu/api/trackback/id/tr251852633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása