Linkblog

Daily Shark magazin

Vélemények, gyakran olyanról is, amihez nem értek. Leírom azokat a dolgokat, melyeket érdekesnek vagy éppen bosszantónak találok.
A blog utólag moderált, azaz:
Ellenvélemény, kritika: oké.
Személyeskedés, trollkodás, rasszizmus: kitiltva.
Vissza a címlapra->

Utolsó kommentek

Címkék

Zenélés megint?

2008.08.05. 11:48 :: Daily Shark

Van egy régi zenésztársam, Gyulabá, aki brilliáns zongorista/billentyűs, és persze hangszerelő, zeneszerző, szóval olyan ízig-vérig zenész, na... :)
Kétszer játszottunk együtt, egyszer a tamási Dreams nevű együttesben, ahol  vendéggitárosként játszottam pár fellépésen amolyan dallamos rockzenét, pár saját és sok Illés/Fonográf számmal, mivel az ő gitárosukat elhappolta valamelyik vallási szekta.  Annak idején jó barátságban voltunk a Dreams-el, bár konkurrencia volt bizonyos szempontból a zenei vetélkedőkön, de azon kevesek közt voltak, akik hasonló igényességgel próbáltak zenélni, ahogy mi, ezért mindig jól megértettük egymást.
Másodszor ugyanabban a formációban, de más néven, más zenével (jazzesített feldolgozásokat csináltunk, LGT és hasonlók), mindig ő volt a zeneileg legképzettebb és a vezéregyéniség.
Egyik se volt hosszú életű zenekar, de jó volt velük zenélni.
Nemrég újra felbukkant, IWIW-en beszélgettünk zenéről, ő magyon aktív, több projektet is futtat most, én elküldtem neki a nemrég felvett próbálkozásaimat.

Ezt írta:
"Meghallgattam az általad készített zenéket, és rájöttem, hogy amennyiben pop-projektemet valóra váltom, neked kell gitározni"

Ez nagyon jól esett, és remélem, tényleg bejön. :)

1 komment

Címkék: zene napló

A bejegyzés trackback címe:

https://dailyshark.blog.hu/api/trackback/id/tr49601572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kozika · http://www.k-1.hu 2008.08.06. 08:28:12

hajrá, és remélem közzéteszed, ami közzétehető :)
süti beállítások módosítása