Linkblog

Daily Shark magazin

Vélemények, gyakran olyanról is, amihez nem értek. Leírom azokat a dolgokat, melyeket érdekesnek vagy éppen bosszantónak találok.
A blog utólag moderált, azaz:
Ellenvélemény, kritika: oké.
Személyeskedés, trollkodás, rasszizmus: kitiltva.
Vissza a címlapra->

Utolsó kommentek

Címkék

Szavazás: Te hol élnél inkább? Oroszország vagy Európa?

2014.07.26. 18:14 :: Daily Shark

Ha az alábbi országcsoportok közül kellene választanod, te és a gyerekeid hol élnétek szívesebben, figyelembe véve elsősorban a politikai berendezkedést, szabadságjogokat, a gazdasági helyzetüket, valamint az általános életszínvonalat?

 

Hol élnél szívesebben a jövőben?
 
 
  
pollcode.com free polls 

 

" Ma a világ azokat a rendszereket próbálja megérteni, amelyek nem nyugatiak, nem liberálisok, talán nem is demokráciák, és mégis sikeresek, az elemzések sztárjai pedig Szingapúr, Kína, India, Oroszország, Törökország " mondta Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, jelenének és jövőjének legfőbb irányítója.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dailyshark.blog.hu/api/trackback/id/tr916547031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bicepsz Elek 2014.08.05. 23:17:37

Magyarorszag miert nincs ott??

Bicepsz Elek 2014.08.05. 23:22:02

Mondok mast is: 2010 elott az Szdsz mindig arrol papolt, hogy mi magyarok nem erdemeljuk meg a nyugat-europai bereket. Akkor meg miert kapjuk a nyugati arakat?? Senki nem ott el, ahol szeretne, hanem ahova szuletik!! 2004 ota lehet menni legalisan az EU ba de csak sz.r melokra vagy jo szakmaval!! De aki az USa ban elne az menjen oda de ne vagyakozzon!!

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2015.02.08. 22:39:49

Szia.
Jöttem és rögtön szavaztam is. Négy évig éltem Kanadában - megismertem/kiismertem. Most Németországban élek. Ezt is ismerem/ismerkedem vele. Látom a különbséget a két világ között, de Magyarországot nézve látom a három világ között. Beszélgettem olyanokkal, akik Oroszországban éltek - sok embert ismerek, az USÁ-ban, illetve vannak ismerőseim Dél-Amerikából.
Nem fogod kitalálni, mire szavaztam. :-)

Meglesem a blogodat, tetszetősnek tűnik.

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2015.04.27. 14:53:11

Köszönöm.
Már elég inaktív, sajnos...
süti beállítások módosítása