Linkblog

Daily Shark magazin

Vélemények, gyakran olyanról is, amihez nem értek. Leírom azokat a dolgokat, melyeket érdekesnek vagy éppen bosszantónak találok.
A blog utólag moderált, azaz:
Ellenvélemény, kritika: oké.
Személyeskedés, trollkodás, rasszizmus: kitiltva.
Vissza a címlapra->

Utolsó kommentek

Címkék

Ismét egy gerinctelen autós...

2008.08.27. 10:12 :: Daily Shark

Olvastam, hogy új rekordot mért a kihelyezett sebességmérő kamera az M7-esen.

Egy Mitsubushi Lancer Evo (ami egy brutális utcai sportautó) repesztett 254-el.
Természetesen, a hatóság semmit nem tud tenni, mert az illető természetesen leszedte a rendszámot. Mert mifelénk ezek olyan természetes dolgok, mint normális helyeken az, hogy megállnak a zebra előtt, ha látják, hogy ott áll a gyalogos.

Tipikus sunyi viselkedés, ami olyan gyakori hazánkban. Arra van bátorsága csak, hogy egy gyors autóval nyomja a gázt a sztrádán (ami lássuk be, nem nagy kunszt, egy jó autó ilyen sebességnél is stabil marad), de ahhoz már nem elég tökös, hogy vállalja a következményeket is. Gusztustalan alak lehet...

A rendőrségi szóvivő szerint "szinte fizikai képtelenség a nyomába eredni", hát igen, mivel az autópályarendőrségnek csak Skoda Octavia az üldözőautó, ami azért nincs pariban az Evoval.
Mondjuk a Viggenem valószínűleg utána tudna menni, de hát a rendőrök nem használnak Saabot. Vagy még inkább a barátom tuning 9-5 Aeroja, amivel Németországban (tényleg ott!) 263 km/h sebességet ment már... pedig az nem sportautó, hanem egy nagy kombi. :)

2 komment

Címkék: közélet közlekedés autó megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://dailyshark.blog.hu/api/trackback/id/tr60635390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KPa 2009.01.29. 13:14:52

Helló, a rendőrség Octavia RS-ei elérik a 240 km/h végsebességet. Ez azért alapesetben nem rossz. Hasonló esetben az olasz rendőrség Lamborghinije is esélytelen lenne egy Bugatti Veyronnal szemben. Emiatt itt nem bántanám a rendőrséget...

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2009.01.29. 20:06:07

Jó, de ez az EVO-hoz karcsú a 240. De még a Saabhoz is, pedig az nem rallye autó.
süti beállítások módosítása