Linkblog

Daily Shark magazin

Vélemények, gyakran olyanról is, amihez nem értek. Leírom azokat a dolgokat, melyeket érdekesnek vagy éppen bosszantónak találok.
A blog utólag moderált, azaz:
Ellenvélemény, kritika: oké.
Személyeskedés, trollkodás, rasszizmus: kitiltva.
Vissza a címlapra->

Utolsó kommentek

Címkék

Nem adta ki?

2009.11.02. 12:20 :: Daily Shark

A hétvégén kaptam le a Kútvölgyi-Virányos kereszteződésében.

Vajon mennyivel kellett száguldania, hogy így letarolja a gyalogátkelőhely mellett a buszmegállót és mindkét futóműve tropára menjen (a másik oldali is így kitört).

"Nem adta ki az út", ugye így mondják a potenciális gyilkosok, akik minden szabályra és felelősségérzetre fittyet hányva szoktak száguldozni...

4 komment

Címkék: vélemény közlekedés autó baleset

A bejegyzés trackback címe:

https://dailyshark.blog.hu/api/trackback/id/tr261492775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

quimba 2009.11.03. 17:07:53

Helyszinelésnek nyoma se látszik (vagy tévedek?) nagy kutya lehetett az ámokfutó.Még annál is nagyobb.

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2009.11.05. 12:24:20

Ugyan a képről nehezen állapítható meg, de én se láttam semmiféle mérési-rajzolási nyomokat, pedig kerekek nyoma elég jól látható volt.
Simán el tudom képzelni, hogy ha az illető nem sérült meg (a légzsák meg a Volvo biztonság megvédte), akkor simán otthagyta leszedett rendszámmal és elment.
Pedig eléggé valószínűsíthető a közúti veszélyeztetés, a buszmegálló és a szemetes tönkretétele meg egész konkrét kár, amit állnia kéne.

Avatar 2009.11.07. 14:07:19

@Daily Shark: A rendszám elvitelével nem sokat ér. Motorszám és/vagy alvázszám alapján simán azonosítható a jármű és tulaja...

Symbol Developer · http://www.symboltech.hu 2009.12.13. 10:13:13

Ha nem történt személyi sérülés, akkor nem kell rendőrt hívni. Helszínelni is csak súlyos sérülés (nem a "Fáj a térdem") esetén kell.

Közterület illetékes ebben, ők fogják elszállíttatni, ha nincs rendszám. Ha van rendszám (én rajta hagynám a helyében), akkor csak tilosban parkolás (buszmegálló +/- 3m).

Sajnos leszúljuk azt, ha az APEH arra hivatkozik, hogy "Nem életszerű". Itt pedig ugyan nem életszerű, de mondhatja a tulaj, hogy defektje volt, majd a kerékcserénél kitört a kerék, mert nem ért hozzá. A buszmegálló meg már ki volt döntve.

Szerintetek is vicces lenne? Igen, elfogadhatatlan, de járható...
süti beállítások módosítása