Linkblog

Daily Shark magazin

Vélemények, gyakran olyanról is, amihez nem értek. Leírom azokat a dolgokat, melyeket érdekesnek vagy éppen bosszantónak találok.
A blog utólag moderált, azaz:
Ellenvélemény, kritika: oké.
Személyeskedés, trollkodás, rasszizmus: kitiltva.
Vissza a címlapra->

Utolsó kommentek

Címkék

A Pannon benyelt hetvenezret

2009.12.28. 10:40 :: Daily Shark

December 21-én terhelték meg a bankszámlámat csoportos beszedési megbízással a Pannon számla befizetésére, tehát aznap a bankból az utalás elindult a Pannon felé.
Ma december 28. van, egy hét telt el és még mindig befizetetlenként jelzi a rendszer a számlát.

December 22-én hajnali 3-kor rendeltem meg a Pannon Netshopban egy Lenovo notebookot internet előfizetéssel. Online bankkártyás tranzakcióval kifizettem.
Ma december 28. van, 6 nap telt el és se emailben nem kaptam visszajelzést, se vissza nem hívtak, holott már három ízben ezt ígérte az ügyintéző, akinél a rendelésemről érdeklődtem. Ugyanakkor a Pannon Netshop Súgó 6. pontjában ez olvasható. 

Pannon jogosult indokolás nélkül megtagadni az interneten (NetShop- on) érkező megrendelést. A megrendelés elutasításának minősül az is, ha a Megrendelő 72 órán belül a Megrendelő nem kap visszajelzést a Pannontól.

Tehát szerintük a kommunikáció és a vevő tájékoztatásának megfelelő módja, hogy nem kommunikálunk, hanem egyszerűen  hallgatunk, mint a csuka, és ez jelenti azt, hogy nem teljesítük a megrendelést.
De a pénzt azért megtartjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: mobil internet üzlet jog pannon bank megmondás morfondír

A bejegyzés trackback címe:

https://dailyshark.blog.hu/api/trackback/id/tr321627805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása