Linkblog

Daily Shark magazin

Vélemények, gyakran olyanról is, amihez nem értek. Leírom azokat a dolgokat, melyeket érdekesnek vagy éppen bosszantónak találok.
A blog utólag moderált, azaz:
Ellenvélemény, kritika: oké.
Személyeskedés, trollkodás, rasszizmus: kitiltva.
Vissza a címlapra->

Utolsó kommentek

Címkék

"Nagyjaink" módszerei

2011.01.07. 12:33 :: Daily Shark

Olvasom ezt a telefonbeszélgetős-lehallgatós históriát.

Egyrészt durva, hogy annak idején ezt a hallgatózást is nyilvánvalóan politikai lejárató céllal művelték, másrészt az is durva, hogy nyilván hasonló szándékkal most illegálisan kiszivárogtatták.

Viszont lejáratni azt lehet leginkább, aki olyat tesz, ami erre okot ad.

Törvényen kívüli módszerekkel fellépni egy levelezgető ellen, bármennyire is idegesitő az illető, akkor se szabad, ha valaki az OTP tulaja (és még számos pénzeszsákban mélyen benne a keze). Az, hogy ilyesmi eleve felmerül, mutatja, mennyire elmosódó a határ a menő üzletember és a törvénysértő közt.

Arról nem szólva, hogy a volt nemzetbiztonságis a magán "biztonsági" cégben miért tudatosan ajánl fel törvénytelen megoldásokat, nyilvánvaló, hogy ezektől az emberektől nem is várható más. Ezt szokták meg, befeketítés, megverés, "rendőr haverrel" lecsukatás.

Nekik szabad.  Csányi és a hasonló kaliberű mogulok gyakorlatilag sérthetetlenek. Leginkább azért, mert minden hatalomon lévő garnitúrával jó kapcsolatot tudnak fenntartani.

Az UD-sek már ezek szerint nem, bár utánpótlás mindig akad belőlük, akik majd elvégzik a nagykutyáknak a piszkos munkát.

1 komment

Címkék: közélet magyarisztán morfondír

A bejegyzés trackback címe:

https://dailyshark.blog.hu/api/trackback/id/tr262567189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

quimba 2011.01.08. 13:46:03

A politikusoknál és a nagyképű,tisztességre fittyet hányó pénzeszsákoknál szemetebb embert nemigen hord hátán a föld,s ez sajnos Magyarországra méginkább érvényes.(tisztelet a nagyon kevés kivételnek!)
Pénz beszél( mogul) kutya ugat(politikus). Kéz kezet mos.
Lassan a " ius primae noctis "-t is bevezetik.
Mielőtt bárki irigységgel vádolna,közlöm,mindenem megvan,ami szükséges,jól élek,de magam munkájával értem el.
süti beállítások módosítása