Linkblog

Daily Shark magazin

Vélemények, gyakran olyanról is, amihez nem értek. Leírom azokat a dolgokat, melyeket érdekesnek vagy éppen bosszantónak találok.
A blog utólag moderált, azaz:
Ellenvélemény, kritika: oké.
Személyeskedés, trollkodás, rasszizmus: kitiltva.
Vissza a címlapra->

Utolsó kommentek

Címkék

Rázós út

2008.11.16. 15:50 :: Daily Shark

Na nem a zötyögés miatt, az elmegy.

Épp Belgrádba tartok megint vonattal, Avala Eurocity. Valahol Kiskunhalasnál lehetünk azt hiszem, ölemben a notebook, USB-vel összekötve a mobillal.
Az első osztályú vagonban ülök, összesen talán hárman vannak rajtam kívül itt. Az ülések elég jók, viszont a karfák vége fémmel borított.

Először azt hittem, csak rosszul érzem, vagy becsípte a szőrt, de nem. Ha az alkarom hozzáér a karfák fémborításához, enyhe csípéseket érzek. Ez ráz.

Nem nagyon, nem vészes, kb, ilyen szokott lenni, ha a gitár erősítőre van kötve és valami nincs jól földelve. Enyhe bizsergés, csípés.
Na de egy vonaton? Noooormális??? :)

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés utazás vasút morfondír

A bejegyzés trackback címe:

https://dailyshark.blog.hu/api/trackback/id/tr96771990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása