Linkblog

Daily Shark magazin

Vélemények, gyakran olyanról is, amihez nem értek. Leírom azokat a dolgokat, melyeket érdekesnek vagy éppen bosszantónak találok.
A blog utólag moderált, azaz:
Ellenvélemény, kritika: oké.
Személyeskedés, trollkodás, rasszizmus: kitiltva.
Vissza a címlapra->

Utolsó kommentek

Címkék

Silence! I kill you!

2009.09.11. 15:34 :: Daily Shark

Olvastam nemrég valamit, ami felháborított, és úgy általában nem értem, hogy tudnak emberek ilyen fokú gyűlöletet magukban hordozni.
Hogy szerintük az a hazafi, aki bármilyen okból is fizikailag bántalmaz egy olyan nőt, aki konkrétan nem veszélyeztette, csak éppen olyan csoportba tartozik, akit a "hazafiak" gyűlölnek, és mindezt - utólag még fokozottan - indokoltnak találják, mert kiástak az illetőről olyan  privát adatokat, melyek alapján az illető valóban nem illeszkedik az elfogadott normákba - így aztán hazafias tett megütni (nem mintha az, aki megütötte, ezt tudta volna).

Írnék is konkrétabban erről, de nem merek.

Az a hírportál, melyről szó van, ugyanis rendszeresen közzéteszi - aligha törvényesen - a neki nem tetsző, vele nyilvánosan egyet nem értő, őket kritizáló vagy más módon számukra ellenszenves személyek adatait, hogy ezzel uszítsa az olvasóközönséget arra, zaklassák csak a kipécézett személyt. Gondolom, lesznek elegen, akik meg is teszik, a hazafias lelkesedésből pofánvágott leszbikus nővel is ezt tették.

Én nem szeretném, ha hasonló hazafiak zaklatnának, megvernének azért, mert írtam valamit, ami nekik nem tetszik.
Jól csinálják. Ez a legegyszerűbb, erőszakkal, indulatból, megfélemlítéssel. Működik.

Remélem a napicápa elég kis hal ahhoz, hogy ne foglalkozzanak vele.

Mellesleg azt is nyilvánvalóvá teszi, hogy a közösségi portálokon, társkeresőkön, fórumokon, stb. látható bármilyen adatainkat - még akkor is, ha nem nyilvánosak - bármikor ellenünk fordíthatják, hiszen mindig akad majd olyan, aki irigységből, gyűlöletből, vagy csak heccből is eljuttatja hozzájuk. És ha nem vagy olyan, aki szerintük hazafi - neked annyi.

Még valami, ami utólag jutott eszembe: az a politikai tömörülése, mely e hazafiak támasza, bázisa, mindig előszeretettel emlegeti a keresztény erkölcsöket, mint mindenki számára követendő példát.
Érdekelne, hogy más emberek, etnikai vagy egyéb csoportok folyamatos, otromba, minden szellemességet nélkülöző primitív gúnyolása, mások bántalmazása, a bántalmazásra való felhívás és/vagy annak helyeslése, mások privátszférájának megsértése melyik keresztény erényekek közé sorolandó?

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény politika közélet társadalom megmondás magyarisztán közbiztonság morfondír

A bejegyzés trackback címe:

https://dailyshark.blog.hu/api/trackback/id/tr651375320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása