Linkblog

Daily Shark magazin

Vélemények, gyakran olyanról is, amihez nem értek. Leírom azokat a dolgokat, melyeket érdekesnek vagy éppen bosszantónak találok.
A blog utólag moderált, azaz:
Ellenvélemény, kritika: oké.
Személyeskedés, trollkodás, rasszizmus: kitiltva.
Vissza a címlapra->

Utolsó kommentek

Címkék

Magyarisztán

2007.12.03. 00:30 :: Daily Shark

Nemrég mikor egy hosszabb ázsiai munkáról hazatértem, a reptérről jövet a taxiban ismét elfogott ez a kellemetlen érzés.
Mentünk át a belvároson az Erzsébet híd felé, és nem tehetek róla, de kedvem lett volna visszafordulni látva az összevissza firkált házfalakat, a teljesen természetesen módon durván szabálytalan autósokat, az eszetlenül megoldott forgalmi változtatásokat, stb.
Ez a falfirkálás... érdekes, 25-nél is több országban jártam, de sehol nem láttam ilyen permanensen elrondított utcaképet. Úgy tűnik, ez is valami magyar sajátosság.
A vezetési morál csak Ukrajnában és az oroszoknál volt ennél rosszabb, na meg Egyiptomban, de ott legalább nem ilyen ádáz kivagyiság, élethalálharc hajtja az embereket, hanem az "insallah" fatalizmusa hatja át őket.
Mintha kissé önsorsrontók lennénk itthon.

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés magyarisztán látvány morfondír

A bejegyzés trackback címe:

https://dailyshark.blog.hu/api/trackback/id/tr40250269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása