Linkblog

Daily Shark magazin

Vélemények, gyakran olyanról is, amihez nem értek. Leírom azokat a dolgokat, melyeket érdekesnek vagy éppen bosszantónak találok.
A blog utólag moderált, azaz:
Ellenvélemény, kritika: oké.
Személyeskedés, trollkodás, rasszizmus: kitiltva.
Vissza a címlapra->

Utolsó kommentek

Címkék

Csikósnindzsa reloaded!

2009.11.07. 00:10 :: Daily Shark

Tudom, hogy már lerágott csont, mert n+1 darab blogon csócsálják, azért írok csak róla, mert kapcsolódik szorosan az egyik régebbi bejegyzésemhez, ahol a badigárd maskarák legelőször megjelentek nyilvánosan, és mit tesz isten, majdnem sikerült eltalálnom a nevüket így előzetesen, én Betyár Gárdának tituláltam őket, nem sokat tévedtem: Betyársereg lett belőlük.

Pár idézet a honlapjukról és némi értelmezés, ahogy én látom. 

"A mi szemünkben a köztársaság törvényei nem sokat érnek" = Azt csinálunk, amit akarunk, erőszakosak vagyunk, ezért van igazunk. Ha olyan sérti meg a törvényt, aki nem velünk ért egyet, az aljas antimagyarok gaztette, ha mi sértünk törvényt, az karakán igazságosztás.
„puszta ősi törvényeit azonban bármilyen körülmények között betartjuk és betartatjuk” = Van valami homályos és meg nem fogalmazott szabályrendszer, amit kedvünk szerint alakítunk, és ha neked nem tetszik vagy nem ismered, akkor is rád erőszakoljuk.
„hatalom kényszerített arra, hogy törvényen kívüliek legyünk” = Nagyon törvénytisztelők vagyunk, ha mi csináljuk a törvényeket, ha nem, akkor persze megszegjük.
„puszták népének fiaiként szabadnak születtünk” = A Hortobágyon tengetjük napjaikat tscikosch-ként...
„Hiszünk Istenben és a legősibb íratlan törvényekben” = Isten nevében nyuvasztjuk meg azokat, akik nekünk nem tetszenek – igaz, azt nem mondtuk, melyik isten nevében és hogy is szólnak azok az íratlan törvények….
„tiszteljük a betyárbecsület-kódexet, soha egymást el nem áruljuk” = Holló a hollónak nem vájja ki a szemét, ez is olyan, mint a maffiánál az omerta. Ha köpsz, elvágjuk a torkod.
"Szeretünk élni, szeretjük a jó bort, pálinkát, a szép nőket, de a harcot, a férfias küzdelmet is." = Ha jól leittunk magunkat, megdugjuk a csajokat, esetleg megverünk pár gyengébbet és  legfőképp utáljuk a gyengéket meg a buzikat!
"A puszták szabadcsapatai vagyunk, így fel sem oszlathatnak minket a Köztársaság kutyái." = Azért csak tartunk a törvénytől, bármennyire is jár a szánk ellene. (Mellesleg a kutya az ember legjobb barátja, így ez a hasonlat nem igazán találó, akkor már inkább lehetett volna patkány, vagy sakál. Az is érdekelne, miért rühellik annyira a Köztársaságot, talán királyságot akarnak?)
„puszta ősi magyar törvényei szerint, az eurázsiai civilizáció hagyományai alapján működik.” = szkíta és hun harcosok vére elegyedik bennünk a betyárokéval, hátrafelé nyilazun a nyeregből és jurtánk küszöbére lépni halálos sértés...
"Rózsa Sándor egykori seregét tekintjük elődünknek, példaképünk, vezércsillagunk nem is lehetne más, mint maga az örökös betyárkirály." = Hja, a legenda megszépítette az idők távolából, így egy útonálló illő példaképünk.
"A Betyársereg jelmondata: Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz!" = Ha olyat csinálsz, ami nem tetszik nekünk, kinyúvasztunk. Ha olyat mondasz, ami ellenünk szól, tönkreverünk.  Ha szerintünk nem vagy eléggé magyar, megfenyegetünk. Módszerünk lényege az erőszak és megfélelemlítés.
"Kizárólag életerős, lehetőleg valamilyen küzdősportban jártas, kisportolt, jó kiállású férfiemberek, igazi harcosok jelentkezzenek." = Izomagyúak, militaristak, önjelölt kommandósok, B-közép futballhuligánok előnyben. Ha nem tudsz gyengébbeket jól eltángálni, ne gyere közénk!


"A büntetett előélet nem kizáró ok, hiszen a betyárok többségének van priusza."
Bűnözők – lehetőleg erőszakos cselekményekért elítéltek – előnyben. (Alighanem már egyből a börtönben kellene kezdeni a toborzást.)
"A felvételnél a Betyárbecsület-kódex alapján mindenkit egyénenként bírálunk el, valamint mindenkit leinformálunk."
Vigyázz, mert támogatóink vannak a rendőrségen és a titkosszolgálatoknál is és mindent megtudunk. Volt-e zsidó a családodban? Volt-e buzi a családodban? Ha igen, pusztulj innen. amíg még tudsz. Vertél-e már cigányt, zsidót, buzit? Dobtál már Molotov-koktélt a belvárosi utcákon válogatás nélkül bármire, zúztál be kirakatot, gyújtottál fel kukát? Vertél már meg nálad gyengébbet túlerőben, mert nem tetszett, amit mondott? Igen? Akkor nálunk a helyed!
"Betyárpóló és a Betyársereg jelképének viselésére kizárólag betyárok jogosultak. Ilyen tárgyak kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! Illetéktelenektől a betyárok elkobozzák a hamisítványokat" - Az üzleti vonal se marad ki, beindult a Merchandise is, megerősített trademark-védelemmel. Csak tiszta forrásból! Ha nem nekünk fizetsz, megnézheted magad.


A honlap további cikkeiben betyáros cselekedetként üdvözlik a Molotov-koktélok hajigálását, a kirakatok betörését és hasonlókat. A becsület, a magyarság és Isten nevében fogják megverni, (esetleg megölni?) azokat, akik nekik nem tetszenek.
Viszont ügyesen animált, profi videoreklámot készítettek.


kár, hogy már túlzottan is reklámízű és elég szájbarágós, közhelyes képi és szöveges frázisokat használ, de persze reklám lévén ez is egyfajta manipuláció, hogy minél többen vegyék be az  ősmagyar-betyár-forradalmár turmixot, és nyilván a célközönség színvonalának ez meg is felel. Délibáb, csikósromantika, puszta, karikás ostor és fokos, meg vicces jelmezekben Al-Káidát mímelő harci kiképzés, ostorpattogtatással, távcsöves, nehéztüzérségi nyílpuskával, rosszul kinéző flintával, mintha egy minden tipikus magyarosch sablont felvonultató turisztikai propagandafilm lenne keresztezve a terroristává emelkedni vágyó utcai balhézok verbunkos előadásával, videójáték-beharangozó stílusban (lehet, hogy ez az egész csak egy új magyar videójáték trailere?).

De akárhogy is, biztos nem csak a boxzsákrúgdaló háromajtós szekrények meg a maskarás bohócok vannak ebben a csapatban, az egész imidzsépítés aránylag jól kitalált, bár jellegzetesen tele van azokkal a zavaros, történelmi-legendáriumi utalásokkal melyek romantikus mesemázával leöntve legitimálni akarják az önbíráskodást és a saját brutalitásukat. Pedig leginkább egy szerveződő, magyarított verziójú Klu-Klux-Klán kirendeltségnek néznek ki, enyhén parodisztikus külsőségekkel... 

Azért megnéznék majd egy (leendő) csendőrség-betyársereg meccset... :) Vagy ezek a tövényszegők lesznek az egyenlőbbek az egyenlők közt, akikkel majd a Jobbik alakulatai nem akarják a törvényt betartatni? 

Tudom, tudom, ez az egész csak önvédelem a cigánybűnözés ellen, meg az elnyomott nép erős és bátor forradalmárainak harca a nemzetvesztők ellen, satöbbi, satöbbi, ezt már ismerjük, évek óta mennek ezek az elcsépelt lózungok.
Elég baj, hogy sajnos valóban van alapjuk, így jó talajt adnak ahhoz, hogy az erőszak és a gyűlölet fokozódjon. Mert azt nem vitatom én se, hogy gyurcsányék elcseszték és sokkal előbb mennie kellett volna, hogy ne kerüljön sor a balhékra, az is nehezen tagadható, hogy a cigányokkal kapcsolatos problémák kezelésére ez a garnitúra semmit nem tett, illetve olyan módon próbált tenni, ami csak rontott a helyzeten.

Aztán ennek eredményeképpen nyakunkon ez a szabadcsapat, akik már teljesen nyíltan hirdethetik az erőszakos fellépést és a törvények megszegését és az önbíráskodást dicsőítik, ahol akár börtönviselt, konfliktusmegoldásra fkizárólag erőszakot alkalmazó bűnözők fogják majd megmondani, mi a becsület és a törvény, ki a magyar és ki nem.

(Tudom, erre meg majd az lesz válasz, hogy de bezzeg a kormány is bűnözők hada és ők se tartják be a törvényt, stb.)

Szemelvények a Wikipédiáról a példakép Rózsa Sándorról és seregéről:...két meddő tehén ellopása miatt 1836-ban indult ellene eljárás 23 éves korában, ekkor került a szegedi börtönbe. Szökése után futóbetyárrá lett és hírhedt betyárkalandok sokasága kapcsolódott nevéhez. Hatvan kitudódott bűnesete ismert. Megölt két katonát, a makói csendbiztost, tanyákat rabolt ki, szarvasmarhákat, lovakat hajtott el
...
1848
. október 13-án a Honvédelmi Bizottmány mentelmével csatlakozott a szabadságharchoz 150 fős szabadcsapatával, szokatlan kinézetükkel és harcmodorukkal sikereket is arattak, azonban fegyelmezetlenség miatt a csapatot hamarosan feloszlatták.
...
A szabadságharcban való részvétele óta nagy népszerűségnek örvendő betyárt nem merték kivégeztetni, az ítélet életfogytig tartó börtön lett. A büntetést Kufstein várában kezdte letölteni, szigorú őrizet alatt. Itt 1865-ig raboskodott, majd Theresienstadtban, később Péterváradon őrizték. 1868-ban amnesztiával szabadult
...
Szabadulása után megpróbált becsületesen élni, de az előítéletek ezt szinte lehetetlenné tették. Így hát megint összeszedte cimboráit. Postakocsikat, vonatokat raboltak ki. Nevezetes a Kistelek melletti rablása, melynek során a síneket felszedve siklatták ki a vonatot.
...
Rózsa Sándor felbukkanásával nyert igazi értelmet a „betyárbecsület” szó. Valódi igazságosztó volt – nemcsak a nép, de a többi haramia között is. A korabeli jólértesültek szerint csakis a pökhendi gazdagoktól vett el, másokkal igen bőkezűen bánt: elismerését szívesen fejezte ki jutalmazással.
A zsákmányt mindig egyenlően porciózta ki zsiványcimborái között, magának sosem hagyva többet, mint másnak. Mi több: barátai családját is felkarolta, ha bajba jutottak. Rózsa eredeti mestersége szerint pásztor volt - és lám, később, betyárként sem lett hűtlen szakmájához: komoly „karriert” futott be mint a nép „pásztora”.

125 komment · 2 trackback

Címkék: vélemény politika jog társadalom közbiztonság morfondír

A bejegyzés trackback címe:

https://dailyshark.blog.hu/api/trackback/id/tr451506012

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az erő velük? 2009.11.13. 08:23:02

Hozzám is eljutott végre a Jobbik kampányfilmje, és teljesen a hatása alá kerültem. Igaz, eleinte azt hittem a Star Wars jelentkezik újabb résszel. Az egész videó szerkesztése, a zenei aláfestés (Clint Mansell forog a sírjában), még csak egy izgalmasna...

Trackback: Elnök úr, voltak költségeink 2009.11.07. 12:03:36

A jobboldali médiacsászárok harca már most megkezdődött. Egyfajta szépségverseny ez. Ki tud jobban tetszeni a nagy kassza leendő őreinek. Tegyék meg tétjeiket. Hiába erőszakolják be minden héten több mint egy millió postaládába a Helyi Théma tendencióz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Art Mooney 2009.11.07. 13:03:42

@Ceylon1:

1. reális helyzetértékelés és állásfoglalás
2. a helyzet kezelése helyett elővett hazugságok és látszatcselekvések konzekvens elutasítása
3. megújított magyar-zsidó és magyar-cigány társadalmi szövetség, az utóbbiak konstruktív részének AKTÍV közreműködésével és kemény vállalásaival

milliónyi békés ember vár arra, h ezt valaki elkezdje.

Art Mooney 2009.11.07. 13:04:48

@changebug: szerintem tévedsz, véleményem szerint szondázik a ballib.

Ceylon1 2009.11.07. 13:06:04

@changebug: még most kezdtem csak az írást ezért nem tűnhetek profi vélemény írónak:))
De nem baj, hogy ezt gondoltad. Ilyenért nem lehet haragudni senkire, ezért nincs is miért elnézést kérned. (azért kedves volt Tőled!)

Tomi from the Sky · http://tomifromthesky.blog.hu/ 2009.11.07. 13:23:23

Jaj de fogok röhögni amikor a kedves és bátor blogírót hazafelé menet pépesre verik :D

MEG IS FOGOD ÉRDEMELNI!

ügyfélszolgálatos 2009.11.07. 13:25:48

@Daily Shark: Csak tudnám olvasni ki tanította meg a jobbikosokat.

Joebachi 2009.11.07. 13:25:53

FOSTOK ZSIDÓK ?????? AZÉRT ÍRKÉKTOK ILYENEKET HOGY AMIKOR MAJD PÉPPÉ VERNEK LEGYEN MIRE HIVATKOZNI HOGY "NAUGYEMIMEGMONDTUK"

BKV - Önnek megyünk 2009.11.07. 13:33:36

jaja nyomni kell a temat, vegre valamibe lehet kapszkodni mar nagyon kozelit a valasztas...

drkovax 2009.11.07. 13:38:34

@Tomi from the Sky: Én meg akkor fogok röhögni, amikor megtudjátok, hogy a "Betyárok" és/vagy vezetőiknek több mint a fele az NBH beépített embere ...

tusuanzen 2009.11.07. 13:40:18

A posztíró biztos egy girhes frusztrált kis pöcs, aki szerint, ha kigyúrt vagy, akkor erőszakos és ostoba is egyben.
Én várom, hogy valaki végre rendet tegyen ebben az országban.

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2009.11.07. 13:41:47

A "rosszul kinéző flinta" a screenshot alapján valójában egy Keserű Omerta gumilövedékes puska, amit jelenleg_otthon_bárki jogszerűen tarthat, csak_közterületen_nem.

Viszont az ilyen kretének miatt valószínűleg hamarosan ez is be lesz tiltva, mint a nagyobb űrtartalmú gázspray, és jópár egyéb dolog. Hát, gratulálok ezeknek a kártékony barmoknak. :(

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 13:49:11

@antiblogger:

"Na mi van? Látom hisztiznek a zsidók :D Azért csak be vagytok szarva nem? "

Inkább éppen röhög a fél blogvilág, avagy fogja fejét sajnálkozva... egy igazi terrorcsoport már levegőbe repített volna egy csicskatartó-vajdát és csak utána lett volna egy rövid közlemény. Ez kampány célú faxverés, betyár-nindja, beszarás... majd ha a napi sajtó azzal lesz tele, hogy melyik faluból menekül Kanadáig a mélyszegény uborkafogyasztói réteg a betyárterror miatt, majd hasra esek.

kewcheg 2009.11.07. 13:54:06

Ózdon már bizonyos városrészekbe nem szabad bemenni.Az volna korrekt,ha erre a rendőrség felhívná a figyelmet.Átmentem ott kocsival és kővel megdobáltak....

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 13:54:30

@Tomi from the Sky:

"Jaj de fogok röhögni amikor a kedves és bátor blogírót hazafelé menet pépesre verik :D

MEG IS FOGOD ÉRDEMELNI! "

nyamm-nyamm... stílus, ész, bátorság... így ugat egy biztosnemnyilas nímand. Kezdheted a gyakorlást O.liszkán, vagy menj vissza a dedóba fakardozni.

Avatar 2009.11.07. 13:55:07

Hejj, de jól fog jönni ez a Betyársereg még a Drazsénak... Ha már nem félnek az emberek a Magyar Gárda vonulásaitól, akkor is lesz kiket mutogatni, hogy beijedjen a nép.
Régebben a Kövér féle köteles beszédből kellett kihozni a maximumot, de hol volt az ehhez képest?

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 13:56:28

@kewcheg:

"Ózdon már bizonyos városrészekbe nem szabad bemenni.Az volna korrekt,ha erre a rendőrség felhívná a figyelmet.Átmentem ott kocsival és kővel megdobáltak...."

Hát ez adja az alapját a Kampányseregnek. Ha csak annyira működne a rendőrség, mint osztrák szomszédainknál, nem érdekelne senkit se egy marék öntelt bohóc.

Avatar 2009.11.07. 13:58:14

@terrer: Amúgy mennyit fizetnek a jobbikosok egy kommentért? Vagy karakterre megy? És mondd, fizetsz te ezután adót?

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 14:03:52

@drkovax: jaja, a lebukási ráta Buta-házyéknál "furamód" óriási és nem kell a kétbalkezes Enbéhának fele annyit se nyomozni, mint a sörétespuskásoknál.

Parasite 2009.11.07. 14:16:26

megnéztem a trailert és azt hittem ez valami játék és vártam mikor jön ki xboxra :D

teddybear01 2009.11.07. 14:21:38

Nem baj. Lesz fővédnök. Pintér, aki minden civilizált országban minimum a börtön örökös beutaltja lenne, lesz a következő belügyminiszter.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.11.07. 14:30:53

Nem tudom valaki említette-e már (nincs időm mindent végigolvasni), de nem kellene létrehozni ennek az izének a női tagozatát, és akkor az lenne a

csiklós nindzsa?

Közöd?? (törölt) 2009.11.07. 14:31:38

nagyon hülye lehet az aki azt hiszi félnek a zsidók, ottan ülnek vagy 200 atomfejen és 1500 vadászgépen, ha félni fognak valakitől az nem a klippben szereplő pár kigyúrt statiszta fokossal és ostorpattogással:-)

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 14:33:12

@teddybear01: hát ha a ninja-betyárok büntetett előélete sem gond a Jobbiknak, akkor Pintér belügyminiszter bácsi meg egyenest dicsőséges Über-betyár lenne, nem?

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 14:34:28

@A Nép - Te vagy!: csikós ninja női tagozat? húúúúú fétis-cekcualizálás, rendezi Kovi...

Posztoló Péter 2009.11.07. 14:45:28

"A liberális politikaelmélet szabadságfogalma szerint az egyének mindaddig a mértékig élhetnek szabadságukkal, amíg mások ugyanolyan értelemben vett szabadságát nem sértik." [J.S. Mill: A szabadságról]

Erről beszéltem. Ezek szerint a bűnözés a cigányok szabadságjoga, amit nem szabad megcsorbítani. A szabadság nem vonatokzik olyanokra, akiket "nemliberálisnak" könyveltetek el, a szabadság csak a liberálisokat illeti. Soviniszta barmok vagytok és még ti kiabáltok fasisztát a nemzeti radikálisokra, akik már rendre vágynak, most már bármi áron. De a magadfajták még a krisztusi tanítást is a maguk igényeire szabták: ha megdoblak kővel, dobd vissza kenyérrel!

Bal fasz meg te vagy, szó szerint!

teddybear01 2009.11.07. 14:51:41

@Herr SturmLiberator: Most mond, nem pont passzol hozzájuk?

Vincenzo90 2009.11.07. 14:52:23

Gagyi. Mind a post, mind a betyársereg. De még mindíg az utóbbi az értelmesebb.@Herr

SturmLiberator: Te meg homályosíts már föl, hogy mi köze lenne a betyárseregnek a Jobbikhoz! Az egyik egy párt, a másik meg egy önjelölt igazságtevőkből álló társaság, akik gyerekkorukban nem játszhattak eleget ólomkatonával. A célok lehetnek hasonlók, az eszközök nem. És a Jobbiknál a többi párttal ellentétben kizáró ok a bűntetett előélet.

Puncskocka 2009.11.07. 14:53:46

nice.... újabb értelmes turulmadárszagú törekvés....

KenSentMe 2009.11.07. 14:55:03

@Muki77: Olvasd el még egyszer az idézetet, amit a bejegyzésed elején említettél, és gondolkodj. Azzal, hogy a cigányok bűnöznek, azzal igen is, keményen sértik más emberek szabadságát. Ugyanis, ha elveszik a tulajdonodat a te SZABAD AKARATOD ellenére, azzal erősen átlépik azt a határt, amit a liberalizmus kijelöl. A liberálisokat meg lehet utálni, csak a végén ne csodálkozz, ha a náci Németországban találod magad, vagy a középkorban.

k.o._laci 2009.11.07. 14:56:08

Már nem azért de amikor az összes európai nagyvárosban etnikai alapon szervezett több száz fős bandák működnek, amikor Mo.-n egy cigányvajda bármikor megjelenhet a 10-20 fős agyonvarrt, kopasz mercis testőreivel a kereskedelmi adók bármelyik műsorában és több száz fős klánok, családok mászkálnak az országban, rendőröket és már rendőrkapitányságot is betámadva akkor ... még ha nem is szép dolog ez ... idővel a gonosz "nácik" is elkezdenek pózolni a kamerába meg küzdősportolni

Persze nem akarom a béraggódóknak elvenni a kenyerét:)

ügyfélszolgálatos 2009.11.07. 15:01:30

@VRbagoly: Á hagyd, ez túl komplex gondolatmenet nekik. Kezdem azt hinni, hogy a jobboldali értelmiség az oximoron.

k.o._laci 2009.11.07. 15:01:35

@Ceylon1: Isten hozott a clubban, ha mindenki egyformán fél akkor talán meg lehet állapodni apró minimumokban és egy normális értékrendet teremteni. Amíg csak az egyik fele fél az országnak és a másik ezen élcelődik akkor abból nem lesz béke. Azért kicsit várjál még, mert egyelőre egy zsidó sem lett bántva ergo ezzel az erővel egy orosz inváziótól is félhetnél éppen. Nyugi, de most már te is látod milyen szar félni. Ez van.

Dr Kangörény 2009.11.07. 15:02:30

Muki tanulatlan, ostoba, fogalomzavarban szenvedő kispöcsű náci. :-)

Ráadásul látens buzi. :-)

k.o._laci 2009.11.07. 15:03:43

@Daily Shark: Inkább néznéd meg az utolsó választási eredményeket, láthatod hogy hány MSZP-sből lett JObbikos. Hát ez van, 8 év alatt ezt sikerült elérni:)

k.o._laci 2009.11.07. 15:06:18

kicsit sok lett az "ez van" :) éljen a másnaposság

vegacs 2009.11.07. 15:06:29

A betyársereg logoja egyértelmű nyúlás.
Bár róluk nehezen hinném el,hogy olyan zenét hallgatnának mint akitől csórták.
Bár jobban belegondolva betyárok... tehát csórhatnak.
Szóval innen:
www.myspace.com/iszonyat

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 15:08:34

@Vincenzo90:

"Te meg homályosíts már föl, hogy mi köze lenne a betyárseregnek a Jobbikhoz! Az egyik egy párt, a másik meg egy önjelölt igazságtevőkből álló társaság, akik gyerekkorukban nem játszhattak eleget ólomkatonával. A célok lehetnek hasonlók, az eszközök nem."

Hát öregem, legalább a saját pártod dogaival legyél tisztában. Mi is történt Szegeden:

vasnepe.hu/fokuszban/20090615_egyuttmukodnek_a_nemzeti_radikalisok

Na nesze. Méghogy semmi közük egymáshoz. Persze ezt lehet ferdítgetni, minthogy izééé a kuklux.infónak semmi köze a Jobbikhoz, ááááááá nem...

"És a Jobbiknál a többi párttal ellentétben kizáró ok a bűntetett előélet."

Cserébe simán lehet Jobbik tag minden óbolsi MSZMP tag, igazán megnyugtató, tényleg tuti más mint az eddigi pártoknál:

index.hu/belfold/2009/11/07/mszmp-s_aknak_a_jobbikban/

Bravó, pompás. Ebből lesz a Szebb Jövő? Vagy csak megint újabb hataloméhes bohócokkal bővül a meglévő minősíthetetlen cirkusz, amit parlamentnek nevezünk.

Vincenzo90 2009.11.07. 15:15:25

Éljen a Párt!
Éljen a pártfüggetlen, szabad sajtó!
Éljen Bajnai, Éljen Bajnai, Éljen Bajnai!
Éljen a hős szocialista hazafi, Gyurcsány Ferenc!

Nyissuk már ki a szemünket! Ebben az országban rettegnie csak a jobboldali értelmiségnek kell. A baloldal eluralkodott a médián, és közéleten. Ha kiderül, hogy én másként gondolkodom, kirúgnak, de biztos közben halálosan rettegnek, hogy még a végén teleeresztem a főnököm irodáját Ciklon-B-vel. Ha valakiről ebben az országban kiderül, hogy nem egy "demokrata magyarországot" akar "sok-sok szocializmussal"(GyF), azt rövid úton eltűntetik, elnyomják, addíg rágalmazzák, amíg belefárad. De nem ártana, ha tényleg félnének azok, akik azt állítják, hogy itt nekik rettegni kell, mert lesz elszámoltatás, és minden mocsokságért revansot vesz a nép.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 15:15:46

@ko_laci:

"idővel a gonosz "nácik" is elkezdenek pózolni a kamerába meg küzdősportolni"

ettől még semmi se változik, röhögnek rajta Sztojkáék...

OFF: szép dolog a demokrácia, ergo fegyvertartást és fegyveres polgárőrséget a népnek USA/Svájc módra. Ha a lakosság képes megvédeni magát, szarnak se kell bohócsereg és nem kell 4 évenként kormányt-váltogatni ahhoz, hogy talán, esetleg, tutira javuljon a közbiztonság, mert beigérik.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 15:18:14

@Vincenzo90: magyarán érdemi válasz nulla :)

"De nem ártana, ha tényleg félnének azok, akik azt állítják, hogy itt nekik rettegni kell, mert lesz elszámoltatás, és minden mocsokságért revansot vesz a nép."

Lehet nyugodtan kezdeni most, vagy csak hatalomra kerülve nő meg a bátorság konkrét tettekig?

Brian élete...

Sákif za morro? 2009.11.07. 15:19:01

Betyárok! Mi nem veletek nevetünk, hanem rajtatok!

delvideki 2009.11.07. 15:19:35

Ahmed, the dead terrorist:
SHUT UP! I WILL KILL YOU!

Vincenzo90 2009.11.07. 15:24:22

@Herr SturmLiberator: Index cikket képes vagy belinkelni ide? Mi lenne, ha tényleg utánajárnál, és nem nyelnéd a hazugságot, mint kacsa a nokedlit? Teli van ferdítésekkel. Mellesleg szerintem több közöm van a Jobbikhoz, mint neked, többet tudok, tapasztalok a párt működéséből, mint te, úgyhogy szerintem ezt a vitát zárjuk le. Okoskodni lehet az internetről összeguberált linkekkel, de a hitelességüket csak rontod vele a szememben, ha ez az index esetén még lehetséges egyáltalán.

Együttműködés meg mióta jelent teljes azonosulást? Eggyüt működnek több helyen szocialista képviselőkkel is önkormányzati szinten Jobbikos képviselők, amennyiben egyetértenek egy-egy kérdésben. Például ha a környezetvédelemről van szó, mért ne dolgozhatna együtt két teljesen eltérő világnézetű ember. Lehet itt ferdítgetni, meg féligaz híreket belinkelgetni, de mire megyünk vele?

ügyfélszolgálatos 2009.11.07. 15:24:43

@Herr SturmLiberator: Szerintem olyanok lesznek, mint a Brian életében a szíriai öngyilkos kommandó... Leszúrják magukat a Köztársaság téren. "Most megmutattuk nekik!"
@Vincenzo90: Az a baj, hogy olyannak, mint te , aki a seggébe dugja a fejét hiába magyaráz az ember. Nem voltál te véletlenül párttitkár az átkosban? A szembeszomszédom is párttitkár volt anno és most népnemzeti fajgerinc.

Ceylon1 2009.11.07. 15:25:56

@ko_laci: Igen, igazad van. Szerencsére nem ért atrocitás a vallásom miatt. Inkább attól félek, hogy az ilyen szájkaratésokból lesznek az igaziak:)

Vincenzo90 2009.11.07. 15:28:20

@ügyfélszolgálatos: Okos érveket hoztál föl, gratulálok!

Vincenzo90 2009.11.07. 15:29:22

@ügyfélszolgálatos: Viszont én lehet, hogy a seggemből is többet látnék a világból, mint te.

ügyfélszolgálatos 2009.11.07. 15:30:34

@Vincenzo90: Jaj csak nem eltaláltam? Megkockáztatom, hogy még munkásőr is voltál... :P
Semmi baj zsebnácikám, egyél egy kockacukrot.

ügyfélszolgálatos 2009.11.07. 15:31:04

@Vincenzo90: Lehet, mivel az arcod helyén viseled...

k.o._laci 2009.11.07. 15:33:19

@Herr SturmLiberator: na látod, semmi sem változik akkor aggódni sem kell, amúgy ez a vérszomjas betyársereg eddig sem bántott még egy zsidót, cigányt és még a rendőrökre is hallgatnak www.youtube.com/watch?v=P2Lhi875bYE&feature=related

Vincenzo90 2009.11.07. 15:33:56

@ügyfélszolgálatos: Nem voltam se munkásőr, se mszmp tag. Te viszont buta voltál, és az is maradtál. Felőlem meg akár seggfejnek is tarthatsz, ezzel nem változtatsz a tényen, hogy tájékozatlan vagy, és buta. Egyébként éppen akartam írni, hogy várom, hogy kifogyjon érvekből a ballib csőcselék aki itt szájkaratézik a blogokon, és elkezdjen rágalmazni, meg szidalmazni... Hát egy érvvel sem hozakodtál elő, már nem megy az értelmes kommunikáció. Seggfejezni könnyebb...

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 15:34:27

@Vincenzo90:

Ciki az igazság és most indul a maszatolás? Ejnye, tisztára mint amikor a szadesz mondja, hogy amit más ír róluk az hazugság, hisz ők a hiteles szadisok, ők tudják csak mi megy a pártjukban. Aha, persze.

Fuss neki még egyszer.

A saját zsivány jó zsivány, a többi a hazug, aki nincs velünk: ellenünk, ismerjük ezt a nótát 20-30-40-akárhány éve.

Vincenzo90 2009.11.07. 15:37:45

@Herr SturmLiberator: Nincs értelme vitázni. Én tapasztalatból beszélek, te meg az indekszen olvasod a "maszatolást", ahogy te fogalmaztál.

vakablak 2009.11.07. 15:38:47

Remek írás Daily Shark, gratula.

Volna még egy idevágó és nem kevéssé releváns iromány, akár a postban is mellérakhattad volna keretben:

––––
Btk: Terrorcselekmény

261. § (1) Aki abból a célból, hogy
a) állami szervet, más államot, nemzetközi szervezetet arra kényszerítsen, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön,
b) a lakosságot megfélemlítse,
c) [...]
a (9) bekezdésben meghatározott személy elleni erőszakos, közveszélyt okozó vagy fegyverrel kapcsolatos bűncselekményt követ el, bűntett miatt tíz évtől húsz évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.

[...]

(4) Aki az (1) vagy a (2) bekezdésben meghatározott bűntett elkövetésére felhív, ajánlkozik, vállalkozik, a közös elkövetésben megállapodik, vagy az elkövetés elősegítése céljából az ehhez szükséges vagy ezt könnyítő feltételeket biztosítja, ahhoz anyagi eszközöket szolgáltat vagy gyűjt, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(5) Aki a (4) bekezdésben meghatározott cselekményeket az (1) vagy a (2) bekezdésben meghatározott bűntettnek terrorista csoportban történő elkövetése érdekében valósítja meg, illetőleg a terrorista csoport tevékenységét egyéb módon támogatja, bűntettet követ el, és öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

[...]

(7) Aki az (1) vagy a (2) bekezdésben meghatározott bűncselekmény elkövetésével fenyeget, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(8) Aki hitelt érdemlő tudomást szerez arról, hogy terrorcselekmény elkövetése készül, és erről a hatóságnak, mihelyt teheti, jelentést nem tesz, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(9) E § alkalmazásában
a) [...],
b) terrorista csoport: három vagy több személyből álló, hosszabb időre szervezett, összehangoltan működő csoport, amelynek célja az (1)-(2) bekezdésben meghatározott bűncselekmények elkövetése.
––––

Lásd: net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=97800004.TV

k.o._laci 2009.11.07. 15:39:45

@Ceylon1: félni sok mindenki fél, most én ide becopyzhatnám neked hogy a nem zsidó, nem cigány lakosság mitől fél és lefagyna a szerver:) én nem vitatom el tőled azt a jogot hogy ne félj, ne nézd ezt kritikus szemmel ha fordítva aláírod azt is hogy ennek az egésznek azért súlyos előzményei voltak mire eljutottunk idáig hogy MGárda és tsai
Ok és okozat, semmi más ha ezt megértik páran máris tudja mindenki mit NEM szabad csinálni hogy ismét ide jusson az ország.

Valaki1 (törölt) 2009.11.07. 15:42:28

Ha nem vigyáz a barom magyar nép ezek lesznek itt az új elit.

vakablak 2009.11.07. 15:44:20

Ezek sose lesznek elit, de az országot frankón a falnak vezethetik.

Vincenzo90 2009.11.07. 15:46:14

@Valaki1: Mert most a gondolkodni képtelen, szocializmusra nevelt nyugdíjasok az elit? Morvai Krisztinával mi bajod? Ő lesz az elit, és a hozzá hasonlók. Lehet, hogy többet ért el az életben, és többet tanult, mint a te családodban 10 generáció.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 15:47:53

@ko_laci:

"amúgy ez a vérszomjas betyársereg eddig sem bántott még egy zsidót, cigányt és még a rendőrökre is hallgatnak"

Erről van szó, milyen nemzetmentő az ilyen, ejjjjjj, teringette :)))

EDDIG ugyebár... mert csak MAJD a hatalom birtokában lesz vér a pucájukban...

Normálisan: nincsenek illúzióim a jelenlegi közbiztonsági állapotok és okai felől. De a falat kaparom, amikor halál komolyan ilyen Kampánysereget tolnak újabb zseniális lépésként.

Kristl 2009.11.07. 15:49:16

@vakablak:
Akkor a mszp ezekszerint terrorcselekményt hajt végre folytatólagosan? :]
de 2006-ban azt csinálta gergényivel közösen? :]

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 15:49:49

@Vincenzo90:

"Nincs értelme vitázni. "

Szintén ezt mondta egynémely libber ismerősöm is, amikor kifogyott az érvekből. Tételes cáfolat helyett sértődött csönd.

k.o._laci 2009.11.07. 15:51:07

@Herr SturmLiberator: nem zseniális lépés, ebben igazad van, az ok okozati dolgokat meg akkor te is érted ezek szerint
hogy "majd" mi lesz arról én is tudnék mesélni, mármint aggódni miatta

Vincenzo90 2009.11.07. 15:55:08

@Herr SturmLiberator: Nem sértődött csöndről van itt szó, hanem arról, hogy én tájékozott vagyok a témában, mert közelebbről ismerem, mint te, mégis akármit mondok, olyan feltételezésekkel(rágalmazásokkal) reagálsz, amiket vagy olvastál valahol, vagy épp itt találsz ki, és amiket semmi kedvem egyesével megcáfolni, mert úgyis előhozakodsz újakkal, miközben nem veszed észre, hogy valódi érveid nincsenek. De becsülöm, hogy legalább te szokatlan mód nyugodt vagy, és nem dühít föl annyira, mikor ráeszmélsz tudatlanságodra, hogy mást sem tudsz, csak szitkozódni, ahogy egy kedves kommentelő tette az előbb.

Vincenzo90 2009.11.07. 15:58:06

@Herr SturmLiberator: Ja, és külön tetszik, hogy azt mondogatod, hogy még nem tett semmi rosszat a betyársereg, de fog, mert te az így tudod előre. Ez eddíg a leghülyébb érv, amit hallottam. Az mszp meg biztos felakasztana mindenkit, aki nem rájuk szavaz, ha elérték a 2/3os többséget, és ez tuti így lenne, mert olyan félelmetesek. Vörösek, mint a kommunisták, és az internacionálét is szokták énekelni. Onnan meg egy lépés a Gulag.

Pont ilyen szánalmas vagy.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 16:05:26

@Vincenzo90:

Figyu, a szegedi találkozó riportja a radimédián bárhol megvan ergo nem féligazság a cikk. A Jobbik pártszabályból pedig ugyan küldj nekem egy hatályos kivonatot, ami bizonyítja, hogy óbolsi MSZMP tag nem léphet be - vagy mégis? Illetve tételes cáfolat arról , hogy Zágráb Nándorék esete kitaláció...

Semmi? Aha. Egyszerűbb az egészet rágalmazásnak, féligazságnak stb. beállítani.

Ez így még mindig kevés... linkeld csak szépen a cáfoló bizonyítékokat tájékozott emberként nem nagy ügy neked...

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 16:09:02

@Vincenzo90:

"Ja, és külön tetszik, hogy azt mondogatod, hogy még nem tett semmi rosszat a betyársereg, de fog, mert te az így tudod előre."

Ezt ugyebár ők mondják megállás nélkül, hogy eljön a számonkérés napja és tudtommal nem cukorkaosztogatásban utazgatnak. Arra volt már párszor példa a történelemben jobbról-balról, hogy milyen az amikor a hatalomváltás előtt csak szájkaratéban bátor arcos-harcosok hirtelen eszközt és felhatalmazást kapnak.

De ez persze miiiiind csak szánalmas duma ugyebár :)

Kristl 2009.11.07. 16:10:36

@Herr SturmLiberator:

a számonkérés nem egyenlő a leszámolással vagy lincseléssel.
Amúgy miért szitokszó a számonkérés mostanában?
Lehet be kellene tiltani az iskolákban is. Mi az hogy a tanár számonkéri a tudást a nebulókon... Fuck! Nácifasiszta mindenüket nekik!

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 16:13:08

@ko_laci:

"nem zseniális lépés, ebben igazad van, az ok okozati dolgokat meg akkor te is érted ezek szerint
hogy "majd" mi lesz arról én is tudnék mesélni, mármint aggódni miatta "

Hát igen, ez a része a dolognak a zűrös. Tapasztalat szerint ha az egyik agyhalott hatalmat a másik agyhalott hatalom követi, csöbörből-vödörbe-effekt indul és rendszerint sose azok szívják meg akik rászolgálnak, mert azok úgyis elillannak, vagy "átállnak" megfelelő időben. Broáf... csak józanul ne lehessen semmit megoldani, fúúúj, az abnormális lenne Abszurdisztánban.

vakablak 2009.11.07. 16:14:53

"Ja, és külön tetszik, hogy azt mondogatod, hogy még nem tett semmi rosszat a betyársereg, de fog, mert te az így tudod előre."

Na de álljunk már meg egy baráti szóra: a videó szóban és képben egyértelműen erőszakot harangoz be. Más szóval: azt mondják és mutatják, hogy megfélemlítéssel, testi erővel és fegyverek alkalmazásával is rá fogják erőszakolni akaratukat mindenkire, akik nekik nem tetszenek. Mit lehet ezen vitatkozni??!

Kristl 2009.11.07. 16:19:59

@vakablak:
önvédelemrő hallottá má? :]

vakablak 2009.11.07. 16:23:01

@Kristl: Hallottam, szó van róla a Btk-ban. De ez nem az.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 16:24:12

@Kristl:

"a számonkérés nem egyenlő a leszámolással vagy lincseléssel. "

Normál esetben igen és rá is fér drazsé klikkjére, nem vitás.

De nem bírósági peraktával állnak sorban betyárjaink. "Náciságukra" inkább a neten kószáló sok roppant okos és békés radijobbos comment enged következtetni, akár itt is lehet csemegézni. Egy párt meg ugyebár hajlamos olyan lenni, mint a szimpatizánsok és "lazán" kapcsolódó fórumok, oldalak, avagy betyárseregek...

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2009.11.07. 16:37:48

@Herr SturmLiberator: "De nem bírósági peraktával állnak sorban betyárjaink."
Mert az nem működik.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2009.11.07. 16:41:24

Értesüléseim szerint a video médiahekk, egy zsidó származású (hopp!) rendező munkája.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 16:42:27

Kieg:

C-téma eset:

www.youtube.com/watch?v=i-db40bU0EI&feature=player_embedded#

Költői kérdés: vajon megy a betyársereg számonkérni? Na ennyit érnek. Sok családot kell még a Gárdának költöztetnie, sok uborka tűnik el a kertből. Nem maskarás bohócoktól lesz itt megoldás. És persze nem is "jogvédőktől". Korrekt rendőrség és önvédelmi jog az állampolgároknak: ez az út, ezek pedig simán mennek egy normális demokráciában. A kuruc.info se véletlenül dicséri a kemény USA, Svájci hatóságokat... egyik se betyár, vagy párthadsereg. Ergo valódi jogállam kell, oszt kész.

Kristl 2009.11.07. 16:42:30

@vakablak:
Miért nem?

@Herr SturmLiberator:
Van hogy a hatalom emberei hozzáférhetetlenek jogi úton. Vagy legalábbis egy ideig nem.
Ergo ha el akarnak számoltatni az a fél év mért is probléma? Változik a klima, sokaknak megszűnik a mentelmi jog...

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 16:45:42

@Kóser Malac:

C típusú eseteknél valóban nem igazán, de kétlem, hogy a gagyi farsangozással többre mennének. Két éve van már csikósninja brigád, buziverés a legnagyobb hőstettük, sztojkavajdákat nem látok előlük futni. Ennyi.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2009.11.07. 16:46:50

@Herr SturmLiberator: "sztojkavajdákat nem látok előlük futni." A rendőrségtől sem...

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 16:51:35

@Kristl: és a fene nagy elszámolás gagyi farsangi video formában a tuti? Kétlem, hogy másra fussa a következő fél évben, ha eddig se hoztak össze többet 2 buziverés meg egy kerti őrségnél (rendőri biztosítás mellett).

Persze ha mondjuk a betyársereg elkapná és istenesen "megsimogatná" a tompai család lemészárlóit, azonnal visszaszívok mindent és hozsánna-megacsuhaj. Addig broáf.

Kristl 2009.11.07. 16:53:36

@Herr SturmLiberator:
nem ez egy fun-video. szerintem. :]

YiDaKi 2009.11.07. 16:58:22

@Vincenzo90: "mi köze lenne a betyárseregnek a Jobbikhoz" - egy szegedi jobbikos figura (asszem alelnök) is ilyen maskarában vonult valamilyen tüntetésen ... (vicces volt mivel a fiúcska kábé 150 cm és 30 kiló...)

Avatar 2009.11.07. 16:59:43

@vegacs: No majd akkor jól seggbe lesznek rúgva ezek az iszonyatosak, hogy ne hamisítsák a betyársereg cuccát.
A jó LaciBetyár is szájon lesz csapva, hacsak be nem lép Bunyós Pityuval együtt (neveik alapján illenek a csapatba)...
www.youtube.com/watch?v=2KIzIB4GemA

"Betyárpóló és a Betyársereg jelképének viselésére kizárólag betyárok jogosultak. Ilyen tárgyak kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! Illetéktelenektől a betyárok elkobozzák a hamisítványokat."

Ezt az elkobzást mondjuk nem értem... Valószínű a lopásnak, rablásnak valami eufemizált változata lehet...

Pong 2009.11.07. 17:01:54

NA, elöször is megalol, aztán meg egy kicsit józanodjuk ki s:

www.robtex.com/ip/195.70.57.6.html

Valaki elmondaná, miért kellene egy ilyen csoportnak magyarországi szerveren lenni, a kurucoknak meg nem?

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 17:03:03

@Kóser Malac: akkor miért nem állnak kemény rendőrnek butasereg helyett?

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 17:04:02

@Pong: görgess feljebb a commentekben, megy itt az NBH meg médiahekk elmélet :)

Pong 2009.11.07. 17:04:08

Aztán a merchandise ötlet az pénz, illetve zsidószagú, már itt megbukik, most mi van azzal a szegény félrevezetett bárányaktivistával, mondjuk középkorú anyuka, vagy nyugdíjas, aki felveszi a pólót, s meglátják rajta, akkor megnézik a pólón, hogy nem kínában készült-e? LOLOL

Pong 2009.11.07. 17:07:09

@Herr SturmLiberator:

Sieg heil mein Herr Obersturmbannführer!

NBH bácsi még nem is de magam is megcsinálhatom a házifeladatot faze, anélkül, hogy konspirációs elméletek göröncsös/vékony jég talajára tévednék.

Discovered open port 53/tcp on 195.70.57.6
Discovered open port 21/tcp on 195.70.57.6
Discovered open port 8888/tcp on 195.70.57.6
Discovered open port 143/tcp on 195.70.57.6
Discovered open port 110/tcp on 195.70.57.6
Discovered open port 443/tcp on 195.70.57.6
Discovered open port 445/tcp on 195.70.57.6
Discovered open port 139/tcp on 195.70.57.6
Discovered open port 80/tcp on 195.70.57.6
Discovered open port 22/tcp on 195.70.57.6
Discovered open port 7000/tcp on 195.70.57.6
Discovered open port 6667/tcp on 195.70.57.6
Discovered open port 26/tcp on 195.70.57.6
Discovered open port 8000/tcp on 195.70.57.6
Discovered open port 873/tcp on 195.70.57.6

Plusz találtam még 2 onlány játék kontót ezzel az IP-vel, ez viccnek is rossz.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 17:17:05

@Pong:

Soldat Pong, ezennel felterjesztem a Vaskereszt bájtokkal díszített fokozatára!

Pong 2009.11.07. 17:34:22

@Herr SturmLiberator:

Olyanja volt Charles Bukowskinak, mivel apunak adtak még az I. VH-ban.

Plusz tényleg mindenki tudja, hogy Jobbik-ék is félnek a számítógápektől, utoljára ezt Vona Gábor lefagyásánál láthattuk GUI-ban.

Nu meg hát trécsö fiaskó sem esett jól, csak annyit nem értek, hogy minek kellett a "Rekviem egy álomért" brogfilmzenét berakni, ahol a judeoliberáis USban szétüttetik magunkat hülyegyerekek.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 17:42:16

@Pong:

Charles Bukowski? Roppant jó, pláne eredetiben.

Pong 2009.11.07. 17:47:41

@Herr SturmLiberator:

Gyerekkorban németül mindent, aztán iglisül most olvassa csajom, már öreg vagyok ilyesmihez, gyere ide Cioran.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.07. 18:13:46

Ciomiomicsoda? Na mindegy, vár a cseh söröm, az erdélyi pultoscsaj és a sváb haverok.

Edward Nygma 2009.11.07. 19:19:18

"Kizárólag életerős, lehetőleg valamilyen küzdősportban jártas, kisportolt, jó kiállású férfiemberek, igazi harcosok jelentkezzenek."

Krav magáztam, ez most akkor kizáró ok? :D

scsaba1 2009.11.07. 20:16:03

@Edward Nygma:

:hanyatfekve röhögő szmájli:

Uh...ez tízpontos poén volt... :D

k.o._laci 2009.11.08. 12:34:55

@vakablak: Jajj persze, már most is attól félek hogy majd eljönnek és éjszaka elrabolnak. Mint a youtube videó is mutatta, odamennek, nézegetik egymást és hazamennek. Érdekes amikor vidéken akármilyen apró eseménynél összeszalad 40-60 norvég és halálosan megfenyegetik az ottlévőket a rendőrökkel egyetemben az senkit nem zavar, de pont egy olyan szervezettől aggódsz akik videókat raknak ki magukról, maszk nélkül is lsd ezt: www.youtube.com/watch?v=P2Lhi875bYE
Amugy ha sima focihuligankent, marketing nelkul jarnanak es csinalnanak balhet az jobb lenne? Mert ha csak a video es az abban elhangzottak, bemutatott dolgok a problema es felelemkelto, nem pedig a magyar kozallapotok es kozbiztonsag akkor semmi baj, kepzelj el par 100 hullareszeg focidrukkert es maris jobban felsz mint a Betyarseregtol:) Arrol nem is beszelve hogy az a ciganyvajda aki az enyingiekkel vonult Siofokon amugy az osszes kereskedelmi tvben visszajaro vendeg, mar kvazi mintha o valaki is lenne holott tuti nem shortolassal szedte ossze az aranyfuxra es mercire valot. Toluk nem felsz, attol se felsz hogy egyszer majd meglincselnek mint Olaszliszkan, vagy kinyirnak fenyes nappal mint Erzsebeten azt az embert aki egy boltos vedelmere kelt es hetekig sorolhatnam ezeket a torteneteket ... nem, te a naciktol felsz:) Semmi baj, valakinek ezt a szerepet is el kell jatszania, de talan erzed mar hogy a tobbseg erdekes modon nem a naciktol retteg elsosorban, ahogyan ezt a valasztasi eredmenyek is jol mutatjak elen az szdsz kampannyal es annak kovetkezmenyeivel

k.o._laci 2009.11.08. 12:45:12

@Herr SturmLiberator: Nezd szamomra nehezen elkepzelheto hogy egy EU tagallamban 2010 ben hirtelen majd pogromokat kovetnek el a gonosz naci seregek ... bar ha azt vesszuk alapul ami most az mszp/szdsz kormany alatt zajlik akkor lehet a szimmetria erdekeben nem is lenne olyan nagy baj, persze itt nem a gyilkossagokra gondolok elsosorban mert az elvetendo csak szivesen latnam a szegeny norveg gazdakat panaszkodni amikor ellopjak a termest, a fat, gonosz naci betorok intenzivre verik par 1000 forintert, meglincselik azt utcan mert beszolt egy magyarnak, elveszik a hazat az uzsorasok es csicskaztatjak es meg sorolhatnam ... ez a csikaztatas, uzsorazas is milyen dolog mar hogy csak nezik es mintha europai norma lenne ezt elturni, sot a szocialis kartya ellen is az e legfobb erv hogy "de az uzsoras ugyis elveszi"? anyatokat, mi az hogy elveszi akkor oda a kommandot segelyosztaskor es mindegyiknek 20 ev alhangon, johogy a segelyeket kapasbol nem direkt nekik utaljak

Spekulalni mindig lehet, de nezzuk a tenyeket inkabb: Amiota van a Magyar Garda es ok elmentek valahova tuntetni ott volt kodobalas? gyujtogatas? vertek meg valakit? nem, forditva viszont hanyszor kellett oket hivni amikor nem jottek a rendorok es egy norveg kolonia korbevett egy hazat mert nekik valami eppen nem tetszett? Ugye? Namost aki terrorista az nem fogja magat az interneten reklamozni, foleg ha kesobb embereket szandekozik olni stb ... ez csak egy izmozas, reszben ertheto is amugy meg napi szinten elofordul csak nem ir rola az index ezert sokak nem vesznek rola tudomast

hillaby · http://twitter.com/hillaby 2009.11.09. 23:55:26

engem meg hagyjanak jól békén a cigánymicsodák, a betyármicsodák, a gárdamicsodák meg a többimicsodák is, OK, cserébe nem fingok büdöset titokba a pénztárnál, OK?
süti beállítások módosítása